ورود اعضاء الإثنين 21 جوان 2021 | دو شنبه, 31 خرداد 1400

دستورالعمل پذيرش غيرحضوري قبول‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی

دو شنبه, 28 مهر 1399 ساعت 09:00:43

ابتدا پذیرفته‌شده از طریق لینک http://edu.iau.ac.ir/  وارد پورتال اطلاع‌رسانی سیستم آموزش دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) می‌شود. از طریق این پورتال پذیرفته‌شده علاوه بر ورود به سامانه آموزشیار؛ می‌تواند کلیه فرم‌های لازم جهت تکمیل و الصاق را نیر دانلود نماید.

دستورالعمل پذيرش غيرحضوري قبول‌شدگان دانشگاه آزاد اسلامی

گام اول ) اتصال به پورتال اطلاع‌رسانی سامانه آموزشیار - دانشگاه آزاد اسلامی

ابتدا پذیرفتهشده از طریق لینک http://edu.iau.ac.ir/  وارد پورتال اطلاعرسانی سیستم آموزش دانشگاه آزاد اسلامی (آموزشیار) میشود. از طریق این پورتال پذیرفتهشده علاوه بر ورود به سامانه آموزشیار؛ میتواند کلیه فرمهای لازم جهت تکمیل و الصاق را نیر دانلود نماید.

با ورود به این پورتال در بخش "ورود به آموزشیار" دکمه "پذیرفته شدگان جدید 99" را زده و اقدام به درج کد ملی خود نمایید.

با درج کد ملی و کد امنیتی در این صفحه و سپس زدن کلید "ورود" پورتال کلیه رشته محلهای انتخابی پذیرفتهشده را نمایش میدهد :

توجه :

درصورتیکه با زدن کد ملی وارد پورتال نشدید؛ از طریق سایت سنجش دانشگاه؛ اقدام به مشاهده شماره دانشجویی موقت خود نموده و بجای کد ملی شماره دانشجویی موقت را درج کنید. (شماره دانشجویی موقت حاوی 9 رقم عددی می باشد که با عدد 99 آغاز شده است.)

توجه :

در صفحه اول پورتال اطلاعرسانی سیستم آموزشیار ( لینک http://edu.iau.ac.ir/  ) در پایین صفحه؛ لینکهای دانلود فرمهای مربوط به پذیرش دانشجویان جدیدالورود سال 99 به تفکیک مقاطع مختلف وجود دارد. پذیرفتهشدگان میتوانند با کلیک بر روی هر یک از بخشها؛ اقدام به اخذ فایل PDF فرمها نمایند.

توصیه میشود جهت تسریع و سهولت در پذیرش غیرحضوری؛ قبل از ورود به سیستم آموزشیار؛ فرمهای مربوطه را دانلود و تکمیل و امضا نموده و تصویر آنها را جهت بارگذاری در سیستم آموزشیار آماده نمایید.

پس از درج کد ملی و زدن دکمه ورود؛ کلیه رشته محلهایی که در آن ثبتنام نمودهاید و پذیرفته شدهاید نمایش داده میشود :

پذیرفتهشده میتواند با کلیک بر روی هر یک از رشته محلها؛ جزئیات اطلاعات پذیرشی خود را ببیند :

توجه : در این صفحه شماره دانشجویی موقت شما در بالای صفحه سمت راست نمایش داده میشود. دقت شود این شماره؛ شناسه کاربری شما برای ورود به سامانه پذیرش غیرحضوری (آموزشیار) است. لذا این شماره را به خاطر داشته باشید تا در ورود به سیستم پذیرش غیرحضوری از آن استفاده نمایید.

با انتخاب یکی از رشته محل‌ها و زد کلید "ورود به سیستم" صفحه اخذ تایید از پذیرفته شده نمایش داده می‌شود.

توجه : شما میتوانید تنها در یک رشته محل اقدام به پذیرش غیرحضوری در سامانه آموزشیار نمایید و پس از زدن دکمه " اعلام اتمام عمليات توسط متقاضي " در صفحه ثبت مدارک؛ دیگر قادر به ثبتنام در رشته محلهای دیگر نیستید. لذا در انتخاب خود دقت نمایید.

در این مرحله بایستی مربع را علامت زده و کلید "تایید مطالب و ورود به سیستم" را بزنید. با زدن این دکمه صفحه لاگین به سیستم پذیرش غیرحضوری دانشگاه آزاد (سیستم آموزشیار) وارد میشوید :

گام دوم ) اتصال به سيستم پذیرش غیرحضوری دانشگاه آزاد (سیستم آموزشیار)

در صفحه لاگین سيستم آموزشیار؛ با وارد نمودن شماره دانشجویی موقت در شناسه كاربري و رمز عبور و زدن دكمه "ورود" به صفحه ثبت اطلاعات و مدارك درخواستي برويد.

پس از ورود به سيستم مجددا اطلاعات شناسنامه‌اي و پذيرشي شما نمايش داده مي‌شود. در اين صفحه بایستی دكمه "فرم اطلاعات اوليه پذيرش" را زده و اقدام به درج سایر اطلاعات تکمیلی نمائيد. توجه نمائید دكمه "ثبت مدارك تحويلي توسط متقاضي" تنها زماني كه فرم اطلاعات اوليه پذيرش را ثبت كرده باشيد" فعال خواهد كرد.

با زدن دكمه "فرم اطلاعات اوليه پذيرش" صفحه مربوطه نمايش داده مي‌شود. لطفأ اين فرم را با دقت تكميل نمائيد :

پس از تكميل فرم اطلاعات اوليه پذيرش، جهت تاييد صحت اطلاعات مندرج در فرم، حتمأ عبارت تعهد را علامت زده و سپس دكمه "ثبت" را بزنيد. توجه داشته باشيد فقط درصورت درج تعهد كليد "ثبت" فعال خواهد شد.
سپس دکمه "ثبت مدارک تحویلی توسط متقاضی" را بزنید و وارد چک لیست ثبت و بارگذاری مدارک پذیرشی شوید. با زدن این دکمه؛ فهرست فرم‌ها نمايش داده مي‌شود. در اين مرحله لازم است به ترتيب وارد لينك هر بند شده و فرم مربوطه را تكميل نمائيد. پس از انجام كليه مراحل قسمت تعهد را علامت زده تا كليد "اعلام اتمام عمليات توسط متقاضي" فعال شود. درصورت اطمينان از اتمام كار، كليد "اعلام اتمام عمليات توسط متقاضي" را بزنيد .
توجه : با زدن كليد "اعلام اتمام عمليات توسط متقاضي" امكان تغيير هيچ اطلاعاتي وجود نخواهد داشت و صفحه در حالت مشاهده قرار مي‌گيرد. لذا پس از اطمينان از صحت اطلاعات مندرج در فرم‌ها و پيوست مدارك اقدام به زدن اين كليد نمائيد.

درصورتیکه کلیه مدارک پذیرش را تکمیل نمایید و دکمه "اعلام اتمام عمليات توسط متقاضي" را زده باشید؛ دکمه "چاپ تاییدیه ثبت نام" فعال خواهد شد. با زدن این دکمه میتوانید رسید پذیرش موقت را به شکل زیر مشاهده و چاپ نمایید :

توجه : همانگونه که ملاحظه می نمایید؛ در رسید فوق شماره دانشجویی اصلی دانشجو در جدول مربوطه خالی است. در این مرحله واحد دانشگاهی مربوطه بایستی اقدام به بررسی و تایید مدارک داوطلب نماید. پس از تایید پذیرش توسط کارشناس واحد دانشگاهی؛ شماره دانشجویی نهایی صادر خواهد شد و شما میتوانید با ورود مجدد به سیستم و زدن دکمه  "چاپ تاییدیه ثبت نام" اقدام به چاپ رسید با نمایش شماره دانشجویی اصلی نمایید. شماره دانشجویی اصلی یک رشته عددی 14 رقمی است که شناسه کاربری دانشجو به سامانه آموزشیار برای انتخاب واحد و ... خواهد بود.

2تحفیف-مربعی.png