ورود اعضاء الإثنين 21 جوان 2021 | دو شنبه, 31 خرداد 1400

ضرورت پاسخگویی به سوالات کنکور به ترتیب دفترچه آزمون

پنج شنبه, 16 مرداد 1399 ساعت 14:03:14

رعایت ترتیب پاسخ به سوالات هم در خانه و هم در جلسه کنکور سراسری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ضمن اینکه رعایت دقیق زمانبندی باعث می‌شود داوطلب در جلسه کنکور بدون اتلاف زمان و به‌صورت خودکار زمان پاسخگویی به تست‌ها را رعایت کند.

ضرورت پاسخگویی به سوالات کنکور به ترتیب دفترچه آزمون

به گزارش خبرنگار گروه ‌دانشگاه ایسکانیوز، ۱۳ روز تا برگزاری کنکور سراسری اولین گروه آزمایشی مانده است و بسیاری از داوطلبان در این روزهای پایانی به مرور مفاهیم درسی مشغولند.

ایسکانیوز در نظر دارد در مصاحبه با مشاوران تحصیلی، معلمان، رتبه‌های برتر کنکور، توصیه‌های لحظات آخری به داوطلبان را تا زمان برگزاری آزمون سراسری در اختیار داوطلبان قرار دهد.

میلاد امیری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره زمان محدودی که داوطلبان کنکور برای مرور مفاهیم درسی در اختیار‌دارند اظهار کرد: اصولا وقتی زمان محدود می‌شود، مدیریت زمان با اهمیت‌تر در عین حال دشوارتر خواهد شد. در چنین شرایطی داوطلبان به‌جای درگیر شدن با مطالب دشوار باید روی مطالب و دروسی که در آنها وضعیت بهتری دارند، متمرکز شوند. در واقع مطالبی که برای هر داوطلب دشوار است، باید کنار گذاشته شود.

وی ادامه داد: در‌ روزهای باقی‌مانده بهتر است داوطلبان به جای تست زدن دروس مختلف، بر کنکور سال‌های گذشته متمرکز شوند و مباحث مختلف را از این طریق مرور کنند.

این مشاور تحصیلی گفت: داوطلبان باید چندین بار شرایطی مانند کنکور را در خانه ایجاد و‌ به سوالات آزمون‌های سال‌های قبل پاسخ دهند، این اقدام ضریب خطای وارد کردن سوالات در‌ پاسخنامه را کاهش می‌دهد. داوطلبان پس‌ از به اتمام رساندن آزمون، می‌توانند به کلید سوالات مراجعه کرده و ایرادات خود را رفع کنند.

وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به سوالات بیان کرد: ‏داوطلبان باید برای‌ پاسخگویی به سوالات برنامه زمانی مشخصی را در نظر بگیرند، این برنامه باید بر اساس ضرایب دروس تخصصی و عمومی تعیین شود، به‌ عبارتی دیگر در زمان اندک دروس تخصصی ارجح‌تر هستند و در دروس عمومی فقط ادبیات مهم خواهد بود.

امیری خاطرنشان کرد: ‏رعایت ترتیب پاسخ به سوالات هم در خانه و هم در جلسه کنکور سراسری از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، ضمن اینکه رعایت دقیق زمانبندی پاسخ به سوالات باعث می‌شود داوطلب در جلسه کنکور بدون اتلاف زمان و به‌صورت خودکار زمان پاسخ‌دهی به سوالات را رعایت کند.

وی‌ در پایان برضرورت پاسخگویی به سوالات کنکور به ترتیب دفترچه گفت: داوطلبان نباید پاسخگویی‌ به سوالات ریاضی را به دقایق پایانی کنکور موکول کنند، زیرا ذهن داوطلب در دقایق پایانی معمولا خسته می‌شود و حوصله پاسخگویی به سوالات دشوار ریاضی را نخواهد داشت.

2تحفیف-مربعی.png