ورود اعضاء السبت 26 سبتمبر 2020 | شنبه, 05 مهر 1399

ثبت‌نام ۲۰ هزار نفر در رشته‌های بدون آزمون کنکور سراسری

یک شنبه, 19 مرداد 1399 ساعت 14:41:22

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور از ثبت‌نام ۲۰ هزار نفر در رشته‌های بدون آزمون کنکور سراسری خبر داد.

ثبت‌نام ۲۰ هزار نفر در رشته‌های بدون آزمون کنکور سراسری

فاطمه زرین آمیزی در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، اظهار کرد: ثبت‌نام در دوره پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال ۱۳۹۹ از روز ۵ مردادماه ۹۹ آغاز شد و تا دوم شهریورماه ۹۹ ادامه دارد.

وی افزود: این ثبت نام برای پذیرش دانشجو در رشته‌های با سوابق تحصیلی برای تمامی زیرنظام‌های آموزشی شامل دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزشی عالی غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی صورت می‌گیرد.

سخنگوی سازمان سنجش آموزش کشور گفت: علاقه‌مندان می‌توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه دفترچه راهنما ثبت نام کنند. پذیرش در این دوره بر اساس معدل کتبی دیپلم صورت می‌گیرد.

زرین آمیزی ادامه داد: تاکنون ۲۰ هزار و ۸۴۹ داوطلب در این دوره ثبت‌نام کرده‌اند. علاقه‌مندان به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی باید از طریق سامانه این دانشگاه در رشته‌های بدون آزمون ثبت‌نام کنند.

وی اعلام کرد: داوطلبانی که هم در این دوره و هم در رشته‌های کنکور سراسری پذیرفته می‌شوند باید یک رشته را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند.

منابع