ورود اعضاء السبت 26 سبتمبر 2020 | شنبه, 05 مهر 1399

ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد آغاز شد

یک شنبه, 19 مرداد 1399 ساعت 14:41:23

تهران- ایرنا- رئیس مرکز سنجش و پذیرش و فارغ التحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت‌نام بدون آزمون ( ویژه استعدادهای درخشان ) مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان دانشگاه آزاد آغاز شد

به گزارش روز پنج‌شنبه ایرنا از دانشگاه آزاد اسلامی، بهروز طهماسب کاظمی افزود: به اطلاع متقاضیان ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد سال ۹۹ دانشگاه آزاد اسلامی می­ رساند، ثبت نام از ساعت ۱۳ امروز پنج شنبه مورخ ۱۶ مرداد ماه آغاز و تا ۳۱ مرداد ماه ادامه خواهد داشت.

وی اظهار داشت: داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

وی تأکید کرد: داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

منابع