ورود اعضاء الثلاثاء 24 نوفمبر 2020 | سه شنبه, 04 آذر 1399

اصلاحات رشته‌های پذیرش بدون کنکور ۲۶ مرداد منتشر می‌شود

یک شنبه, 19 مرداد 1399 ساعت 14:41:24

اصلاحات دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصیلی سراسری،۲۶ مردادماه منتشر می‌شود.

اصلاحات رشته‌های پذیرش بدون کنکور ۲۶ مرداد منتشر می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی سراسری، ۲۶ مردادماه منتشر می‌شود.

به دنبال انتشار دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو به شیوه «صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی» سراسری از اول مردادماه، سازمان سنجش اعلام کرد اصلاحات دفترچه مذکور شامل رشته محل‌های جدید از جمله رشته محل‌های مخصوص سهمیه مناطق محروم، مخصوص مناطق درگیر بلایای طبیعی (سیل و زلزله) و همچنین اصلاحات بخش پیوست مشخصات و شرایط دانشگاه‌ها در تاریخ ۲۶ مردادماه منتشر خواهد شد.

ثبت نام برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در مهرماه از پنجم مردادماه آغاز شده است و تا یکشنبه ۲ شهریورماه ادامه دارد.

با توجه به مصوبه جلسه ۲۴ تیرماه شورای سنجش و پذیرش دانشجو، ثبت‌نام و اعلام نتایج پذیرش در رشته‌های صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) برای تمامی زیرنظام‌های آموزشی (شامل دوره‌های روزانه، شبانه، پردیس خودگردان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، دانشگاه پیام نور، مؤسسات آموزشی عالی غیرانتفاعی و دانشگاه آزاد اسلامی) جداگانه از انتخاب رشته کنکور صورت می‌گیرد.

همه داوطلبان و متقاضیان می‌توانند بر اساس ضوابط و شرایط مندرج در این دفترچه راهنما برای پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی دیپلم) در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در روزهای ۵ مرداد تا ۲ شهریورماه به درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش به نشانی: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام و تکمیل فرم انتخاب رشته (حداکثر ۱۰۰ کدرشته) به روش اینترنتی، اقدام کنند.

منابع